Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Izgubio kontrolu

Pobješnjeli Rakitićev suigrač istukao i ozlijedio druge, u napadu bijesa umalo i sebe

Čileanski nogometaš Gary Medel nekoliko je puta izgubio kontrolu nad sobom tijekom uzvratnog polufinalnog ogleda Kupa kralja u kojem je njegova Sevilla odigrala 2-2 protiv madridskog Atletica...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Taj je rezultat odgovarao madridskom klubu koji je dobio prvu utakmicu 2-1 i tako je prošao u finale gdje će igrati protiv Real Madrida.

Medel je u prvom poluvremenu punom kopačkom nabio u ruku suparničkog igrača Thiaga, koji je nastavio utakmicu, ali i saznao da ozljeda nije bezazlena nakon što se podvrgnuo pregledu.

Nadalje, Medel je u 75. minuti laktom opalio Diega Costu po licu, te je dobio crveni karton. Potpuno iznerviranog Medela je izvan travnjaka trebao izvući suigrač Negredo, koji ga je čvrsto držao oko struka i vodio van, a potom su Medela "preuzeli" trener i jedan od suigrača s klupe.

Dok je odlazio prema svlačionici Medel je svom snagom opalio i jednu stolicu na putu, a pritom se umalo samoozlijedio. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider