Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Glupo pitanje'

Pobjegao iz studija: Pogledajte kako je Klopp izgubio živce

Trener aktualnog viceprvaka Europe Borussije Dortmund, Jürgen Klopp, izgubio je živce za vrijeme intervjua nakon utakmice i poraza 3:0 kod Real Madrida u četvrtfinalu Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jürgen Klopp je bio u studiju ZDF-a nakon poraza u prvoj četvrtfinalnoj utakmici, u kojem mu je voditelj, Jochen Breyer, prema njegovom mišljenju, postavljao glupa pitanja. Ono koje je izbacilo Kloppa iz takta glasilo je:

Ni pobjeda 4:1, koliko je bilo prošle sezone, ne bi bila dovoljna za prolazak dalje. Je li susret riješen?

"Kako bi mi itko mogao isplatiti plaću ako kažem da je susret nakon 90 minuta gotov? Jednako glupo bi bilo da kažem da ćemo ih razbiti u uzvratu. Ne mislim stajati ovdje i slušati tvoja provokativna i glupa pitanja na koja jedino mogu glupo i odgovoriti. Žao mi je, ali pojavit ćemo se na travnjaku i u uzvratu", rekao je Klopp, bacio mikrofon na pult i napustio studio.

Novinaru ZDF-a je cijela situacija bila vrlo smiješna, no nije i njegovom gostu Oliveru Kahnu, koji je potom pokušao objasniti da je ovo neugodan poraz nakon kojeg su svi osjetljivi.

Uzvratni ogled Borussije i Reala na rasporedu je idućeg utorka.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider