Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Moyesa boli glavi

Novi udarac za ManUtd: Phil Jones završio u bolnici

Utakmicu 24. kola engleskog nogometnog prvenstva protiv Stokea u Manchester Unitedu neće pamtiti po dobrome. Izuzev 2-1 poraza, "crvenim vragovima" su se ozlijedila dvojica igrača...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Branič Jonny Evans na travnjaku Britannia Stadiuma proveo je tek 11 minuta, prije nego li je morao izaći zbog ozljede lista, dok je njegov partner iz obrane Phil Jones zadobio potres mozga.

Jones je stradao u sudaru glavama s Jonathanom Waltersom, a nakratko je ostao bez svijesti. Kasnije je prevezen u bolnicu na pretrage.

"Nakratko je ostao bez svijesti. Vidio sam kako pada na glavom na travnjak. Ustao se, ali kada smo mu išli dati pomoć, nakratko se onesvijestio. Trebao bi biti ok", komentirao je menadžer Manchester Uniteda David Moyes.

Moyes: Ne znam što smo trebali napraviti za pobjedu  

To je osmi po redu poraz Manchester Uniteda ove sezone Premierligi. Za usporedbu, u prošloj, šampionskoj sezoni, United je izgubio ukupno 5 puta, a sada im posve izgledno predstoji grčevita borba za plasman u Ligu prvaka. Posljednji put "crveni vragovi" su poraženi osam puta u ovoj fazi sezone davne 1989/90.

"Ne znam što smo trebali napraviti da pobijedimo ovu utakmicu. Bio sam zadovoljan, stvarali smo prilike i mislim da smo igrali dobro u teškim uvjetima. Prvi gol je bio divlji odbijanac koji je ušao, a drugi je bio eurogol", rekao je Moyes za BBC.


stoke-city-2-1-manchester-united-2014-02 by veyell

"Mislim da je Robin (Van Persie) igrao jako dobro i zabio nam je gol. Juan (Mata) je igrao dobro, kao i Wayne (Rooney). Jednostavno nismo uspjeli zabiti drugi ili treći gol koji su bili potrebni kako bismo nešto izvukli iz ove utakmice."

S druge strane, junak susreta Charlie Adam, strijelac obaju golova za svoju momčad, priznao je kako je njegova momčad slavila uz dozu zaslužene sreće. Prvi je gol Adam zabio iz slobodnog udarca uz sretni odbijanac od Michaela Carricka, dok je drugi gol postigao topovskim udarcem u rašlje s nekih 18 metara.

"Bio sam sretan kod prvog gola i ušlo je od noge Michaela Carricka. Imao sam sreće, ali prihvatit ću ju. Kod drugog gola lopta mi je dobro sjela i bio je to sjajan udarac. Nadam se da će ih biti još do kraja sezone", komentirao je Adam. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider