Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Želi na SP

Petrić potpisao za PAO: 'Vrhunski je napadač i bit će nam od velike pomoći'

Grčki nogometni klub Panathinaikos potvrdio je putem svoje službene internetske stranice da je na godinu i pol dana potpisao hrvatskog napadača Mladena Petrića (33)...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kao što se i špekuliralo posljednjih tjedan dana, Petrić je, nakon napuštanja engleskog Premierligaša West Hama, potpisao ugovor s Panathinaikosom do ljeta 2015. godine. Podsjetimo, hrvatski je reprezentativac sporazumno raskinuo s West Hamom, nakon što su obje strane došle do zaključka da nisu zadovoljne sa suradnjom.

Petrić će se priključiti reprezentativcima Gordonu Schildenfeldu i Danijelu Pranjiću u redovima atenskog prvoligaša, ali i svom bivšem suigraču iz HSV-a – Marcusu Bergu.

"Mladen je vrhunski napadač i bit će nam od velike pomoći", tvrdi Berg koji je ove sezone najefikasniji igrač Panathinaikosa s osam pogodaka.

Petrić se nada da će u Grčkoj dobiti dovoljno veliku minutažu kako bi ušao u planove izbornika Hrvatske Nike Kovača, za Svjetsko prvenstvo koje će se na ljeto održati u Brazilu. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider