Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Cijena mu je otišla u nebo

Pet velikana stoji u redu: Pada svjetski rekord Cristiana Ronalda!

Pet klubova u utrci je za zvijezdom Tottenhama Garethom Baleom i svi su spremni iskrcati za Velšanina više od 90 milijuna eura...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid, PSG, Manchester United, Manchester City i Chelsea stoje u redu za brzonogim Velšaninom Garethom Baleom, najvećom zvijezdom londonskog Tottenhama, pišu engleski mediji. Predsjednik Real Madrida Florentino Perez izjavio je kako je „Bale rođen za Real“.

No, klubu sa sjevera Londona nigdje se ne žuri. Tottenham nema namjeru tako lako pustiti Balea, a ni sam igrač ne inzistira na odlasku s White Hart Lanea.

Sve skupa to znači da bi Baleova cijena mogla dosegnuti stotinu milijuna eura, čime bi taj hipotetski transfer mogao biti veći od transfera Cristiana Ronalda iz ManUtd-a u Real, koji je iznosio 96 milijuna, što je trenutačni svjetski rekord.
Baleov menadžer Jonathan Barnett lukavo ističe: „Ako je Perez zainteresiran za Balea, nama će biti čast poslušati što nudi, ali Bale ima ugovor s Tottenhamom.“

Bale trenutačno zarađuje u Tottenhamu više nego „pristojnih“ 140.000 eura tjedno pa je jasno zbog čega se Velšaninu ne žuri. Barcelona je za Neymara, kako kažu na Camp Nou, a neki sumnjaju da je to istina, platila Santosu odštetu od oko 54 milijuna eura.

Baleov menadžer tvrdi da će nogometaš Tottenhama biti znatno skuplji: „Bolji je igrač od Neymara. To je pokazao ove sezone.“

Svaki trgovac hvali svoga "konja“...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider