Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odšteta 8.5 milijuna eura

Perišić tijekom današnjeg dana odlazi iz Borussije Dortmund?

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić (23) mogao bi tijekom današnjeg dana (subota) i službeno postati novi igrač Wolfsburga...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nije tajna da je Wolfsburg "zagrizao" za dovođenje ofenzivog krilnog igrača Borussije Dortmund, a Bild navodi kako ga "vukovi" žele čim prije vidjeti u svojim redovima u trening-kampu u turskom Beleku.

Za razliku od Wolfsburga, Borussia je svoje pripreme za drugu polovicu sezone započela u španjolskoj La Mangi.

Najveća prepreka transferu ostaje odšteta od 8.5 milijuna eura koja je i dalje previsoka za upravu "vukova", te ju pokušavaju smanjiti.

Novi trener Wolfsburga Dieter Hecking želi znati čim će raspolagati u drugom dijelu sezone, pa bi se situacija trebala brzo rasplesti, na ovaj ili onaj način. U slučaju transfera Perišić bi postao prvo pojačanje novog sportskog direktora Wolfsburga Klausa Allofsa, kao i novi suigrač Ivice Olića.

Perišić je u jesenskom dijelu Bundeslige skupio 14 nastupa, ali je u samo pet utakmica igrao od prve minute. Postigao je dva pogotka i jednom asistirao. Ugovor s aktualnim njemačkim prvakom mu istječe 2016. godine. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider