Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jasno dao do znanja

Pellegrini riješio pitanje Edina Džeke u Cityju?

Edin Džeko, 27-godišnji bosanski nogometaš, prije dvije godine je napustio Wolfsburg, gdje je bio apsolutni vođa momčadi, te je pojačao redove Manchester Cityja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

No, unatoč tome što je postizao neke izuzetno bitne pogotke na putu prema naslovu prvaka u tamošnjoj Premierligi prije dvije sezone i, zapravo, s obzirom na to koliko je igrao imao solidan prosjek pogodaka, nikako se nije snašao na Otoku, niti kod dosadašnjeg trenera kluba Roberta Mancinija.

U međuvremenu je Mancini otišao, no Džeko se i dalje spominje u kontekstu odlaska. Govorilo se da bi mogao otići prema madridskom Atleticu, Juventusu ili Napoliju, ali možda će neke buduće napise odagnati riječi novog trenera Cityja, Čileanca Manuela Pellegrinija.

''Ne želim da Džeko bude prodan. On je nogometaš koji mi se sviđa i koji mi je potreban'', rekao je Pellegrini i nastavio:

''Izuzetno mi je važan u mojoj koncepciji. Razgovarali smo o svemu tome prije desetak dana, dok je još bio na odmoru. Nemamo nikakvih problema, vjerujem da ostaje s nama.'' (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider