Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Bolje nego 1999.'

Paradu na ulicama Manchestera 'pokvarila' reakcija navijača prema Rooneyju

Nogometaši Manchester Uniteda i menadžer na odlasku Alex Ferguson veselo su proslavili sa svojim navijačima osvajanje 20. naslova državnog prvaka na paradi održanoj u gradu.

Oko 19 sati započelo je slavlje ispred Old Trafforda. Igrači su izlazili iz stadionskih prostorija prema otvorenom klupskom autobusu. Nakon prigodnog govora Alexa Fergusona, autobus je krenuo u vožnju gradskim ulicama prema krajnjoj destinaciji, Albert Squareu, gdje je stigao oko 21 sat.

Klupski kroničari tvrde da je ova fešta nadmašila onu iz 1999. godine, kada je Manchester United osvojio trostruku krunu, Ligu prvaka, prvenstvo i FA Cup. Upravo je to apostrofirao i legendarni Ryan Giggs s mikrofonom u ruci:

''Mislio sam da više nikada neću doživjeti proslavu kakvu sam vidio 1999. godine, ali ova je bila još bolja'', rekao je Giggs.

Proslava je bila posebno emotivna za Alexa Fergusona, koji nakon 27 sezona napušta kormilo ''crvenih vragova'', te za Paula Scholesa, koji se oprašta od igračke karijere, ovoga puta definitivno. Rio Ferdinand bio je najveseliji među igračima, te je predvodio mnoge pjesme posvećene klubu i svojim suigračima.

U autobusu se našao i Wayne Rooney, kojem neki navijači nisu oprostili što je zatražio odlazak iz kluba, pa su ga ''počastili'' i zvižducima prilikom ulaska u autobus. No, niti to nije poremetilo vrlo pozitivnu i veselu atmosferu na proslavi Manchester Uniteda…(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider