Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Disciplinci bez milosti

Panika u Madridu: Ramos drastično kažnjen, Real ostao bez obrane!

Sergio Ramos, branič Real Madrida, kažnjen je s pet utakmica suspenzije zbog crvenog kartona i vrijeđanja sudaca na uzvratnoj utakmici osmine finala Kupa kralja protiv Celte…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon poraza u prvog ogledu 2-1, Real Madrid je u uzvratu slavio s 4-0 uz hat-trick Cristiana Ronalda i plasirao se u četvrtfinale. Ramos je na utakmici odigranoj u srijedu prvi žuti karton dobio u 42. minuti, a drugi, odnosno isključujući crveni, u 72. minuti, zbog neopreznog podizanja kopačke pri padu, koja je pogodila Celtina igrača u bradu.

Ramos je suca Miguela Ayzau i njegove pomoćnike prozvao ''besramnim lopovima'', smatrajući da su konstantno donosili odluke na štetu njegove momčadi. Kasnije se ispričao i pokajao, ali sučev izvještaj svejedno je završio na stolu Disciplinske komisije Španjolskog nogometnog saveza koja je Ramosa kaznila s pet utakmica zabrane nastupa.

Realov branič propustit će prvenstvene utakmice protiv Osasune, Valencije i Getafea, kao i obje četvrtfinalne utakmice Kupa kralja protiv Valencije.

Budući da je Pepe izvan pogona zbog ozljede gležnja, dok Fabio Coentrao i Marcelo rade na oporavku od svojih ozljeda, pred trenerom Joseom Mourinhom je puno razmišljanja o sastavljanju obrambenih formacija za utakmice koje slijede sljedećih tjedana… (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider