Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odlučio derbi della Madonnina

Na ovo je dugo čekao: 'To je najvažniji gol u mojoj karijeri'

''Pogodak koji sam zabio Milanu važan je za moj klub, a za mene je najvažniji u mojoj cijeloj karijeri'', izjavio je Interov 31-godišnji napadač Rodrigo Palacio, koji je odličnim golom u 86. minuti donio svom klubu pobjedu 1-0 u 211. derbiju gradskih rivala iz Milana...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Zaslužili smo pobjedu koja će nam donijeti više samopouzdanja, jer su pobjede protiv Milana uvijek važne. Sada možemo sretni na božićne blagdane i nakon toga se vratiti još bolji'', rekao je argentinski napadač, koji je prvi puta poentirao protiv Milana, nakon što u prethodnih sedam gradskih derbija niti jednom nije zatresao mrežu najvećeg suparnika.

Inter na ljestvici drži 5. mjesto. Za vodećim Juventusom zaostaje 15 bodova, ali za četvrtom Fiorentinom samo dva. Milan je, pak, na mizernom 13. mjestu, sa samo 19 bodova iz 17 nastupa.

''Svi smo pomalo umorni, ali to je i normalno u ovom dijelu sezone. Ne znam hoće li klub u siječnju dovesti još jednog napadača, o tome odlučuju klub i trener. O mjestu koje vodi u Ligu prvaka još ne želimo razmišljati, naše su misli samo od utakmice do utakmice'', još je rekao Palacio. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider