Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Anketa Marce

Palac dolje za trenera: 'Messi nije trebao igrati!'

77 posto ispitanika, u anketi španjolskog sportskog dnevnika Marce, smatra da Lionel Messi sinoć nije trebao igrati protiv Bayerna...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naravno da je ovakav efekt „naknadne pameti“ bio očekivan nakon što je Barcelona u Muenchenu isprašena s velikih i okruglih 4:0, a pri tome je Messi odigrao vjerojatno najslabiju utakmicu godinama unatrag.

No, ipak je ovo jedna masovna i masna packa Titu Vilanovi koji je tog i takvog Messija uvrstio u igru. Znao je da ozlijeđen ne može letjeti. Propustio je puno treninga. Polufinale Lige prvaka, u Bayernovu domu, na svježinu ne može igrati čak ni Messi.

Argentinac je u Allianz Areni igrao bez imalo iskre ili žestine. Pretrčao samo 7.409 metara. Čak 4,5 km manje od Xavija, što jasno sugerira da je ozlijeđen, poluzaliječen ili, jednostavno, nespreman. Iz krugova bliskih igraču (otac, agent) čak i na dan utakmice dolazile su vijesti kako Messi neće igrati. A onda se Vilanova ponadao kako će mu njegov čarobnjak riješiti Bayern, onako kako je u četvrtfinalu riješio Paris SG.

Ako je slučajno anketom Marce obuhvaćen i Vilanova, i njegov je odgovor danas, vjerojatno, među onih 77 posto što smatraju da je uvrštenje u početni sastav i držanje u igri svih 90 minuta – pogrešna odluka.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider