Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Erupcija prijeti na Old Traffordu

Tajni pakt Moua i Pereza: Hoće li 'prgavac' izdržati do kraja sezone?

Mourinho je 'natjerao' Pereza da zaniječe ultimatum Casillasa i Ramosa. Zauzvrat je trener obećao da više neće inicirati sukobe...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Do kraja sezone Jose Mourinho bit će miran poput „bubice“. Prgavi Portugalac sklopio je pakt s predsjednikom Real Madrida Florentinom Perezom u kojem stoji da više neće raditi skandale, pišu španjolski mediji.

Nakon što je Marca prije nekoliko tjedana objavila kako su kapetan Iker Casillas i dokapetan Sergio Ramos na privatnoj večeri postavili ultimatum pred Pereza, a koji je glasio otprilike ovako: Ili mi ili Mourinho, portugalski trener na klupi Reala naprosto je pobjesnio te je tražio promptnu reakciju čelnog čovjeka „kraljevskog kluba“. Mourinho je poručio Perezu da organizira presicu i sve demantira ili će u suprotnom doći do potpunog raspada sistema. Naravno da se podrazumijeva da Portugalac ne bi šutio, već bi širom otvorio svoja „pogana usta“.

Perez je poslušao Mourinha te je čak najavio da će Real tužiti Marcu, njezine direktore i urednike. Bio je to nesvakidašnji potez Perez koji do tada to nije napravio niti jednom u svoja tri mandata na čelu Realu. No, Perez je bacio na stol i svoje zahtjeve; tražio je od Mourinhda da se prestane svađati s novinarima, javno prozivati igrače i da konačno počne dolaziti na press-konferencije sve do kraja sezone. Većinu presica u prvom dijelu sezone održao je Aitor Karanka, dok se Mourinho pojavljivao sam tu i tamo, većinom na utakmicama Lige prvaka, i to zbog zahtjeva Uefe da treneri moraju dolaziti na presice ili će biti kažnjeni.

Pakt još uvijek funkcionira, Mourinho je poprilično zatvorio usta, ali ipak ne sasvim. Opet je napao Sergija Ramosa optuživši ga da je krivac za gol u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka s Manchester Unitedom, no incidentnih situacija daleko je manje no u prvom dijelu sezone. Međutim, tko zna što će se dogoditi ako Real padne na Old Traffordu i ne plasira se u četvrtfinale Lige prvaka? Kako god, oko „kraljevskih dvora“ kruži priča da svi jedva čekaju završetak sezone i konačan razlaz s „prgavcem iz Setubala“. Tek u tom slučaju na Bernabeuu će zavladati kakav takav mir.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider