Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
Ispalio i ostao živ

Ovom se čovjeku danas smije nogometna Europa

Zanimljiv je komentar nakon utakmice i teškog 3-0 domaćeg poraza od Olympiakosa, u sklopu 2. kola skupine C Lige prvaka, imao trener Anderlechta John van den Brom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vjerovali ili ne, čovjek je nakon poraza od čak 3:0 izjavio kako je njegova momčad trebala pobijediti. Jasno je svima što je htio reći. Igrali su dobro, ali svejedno su izgubili. Ali nakon svega reći da su trebali pobijediti... Danas mu se zbog te izjave smije nogometna Europa...

''Možda će zvučati čudno, ali ja sam ponosan na svoje igrače koji su napali od prve minute i igrali tako do posljednje. Nesreća je da smo na kraju ostali praznih ruku, no platili smo svoje pogreške, dok suparničke nismo koristili. Olympiakos je imao tri prilike i zabio tri gola, mi smo ih imali šest, sedam i nismo zabili nijedan. Trebali smo pobijediti! Nadam se da ćemo ovakav nogomet pokazivati i u budućnosti'', rekao je Van den Brom.

Anderlecht sljedeću utakmicu igra 23. ovog mjeseca, pred domaćim navijačima, protiv vodećeg sastava skupine - PSG-a.(I.Š:/TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider