Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tako se najavljuje

Ovo smo svi čekali: Rebić bi mogao dobiti sjajan poklon za 20. rođendan

Prije nekoliko dana je hrvatski nogometaš Ante Rebić proslavio 20. rođendan, a jedan od najboljih poklona bi mogao dobiti u ponedjeljak kada njegova Fiorentina igra protiv Parme...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U pitanju je utakmica 6. kola talijanske Serije A, a podsjetimo kako Fiorentima dosad ima tri pobjede, te po jedan remi i poraz, a Rebić još uvijek čeka prve minute na terenu u novom ljubičastom dresu.

Talijanski internet-portali vezani uz Fiorentinu, kao što je violanews, navode da bi se u ponedjeljak vrlo lako mogao dogoditi Rebićev debi i to čak od prve minute.

Poznata je situacija oko napadača u klubu: Mario Gomez je teže ozlijeđen, pa sada svi napadački zadaci padaju na leđa Giuseppea Rossija koji ih obavlja za najveću ocjenu (pet pogodaka u pet nastupa). No, i sam je trener Vincenzo Montella najavio da Rossiju treba odmora i da bi ga mogao odmarati baš protiv Parme.

Violanews potvrđuje takvo navode, te najavljuje da će njegovo mjesto u prvoj momčadi zauzeti ili Ante Rebić ili Slovenac Josip Iličič, kojeg bi Montella iz veznog reda gurnuo prema naprijed. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider