Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I smiješno i žalosno

Ovo je Juan Flores, najveći pehist na svijetu: Čovjeka zbilja ne ide

Vratara peruanskog nogometnog prvoligaša Union Comercia Juana Floresa (37) odnedavno prati nevjerojatan val nesretnih događaja kojima se ne nazire kraj...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nesretni niz događaja započeo je u veljači u utakmici protiv Universidada. Juan Flores se u jednom trenutku srušio na travnjak od iscrpljenosti i ispustio loptu u vlastitom kaznenom prostoru, što je iskoristio suparnički napadač i zatresao mrežu.

Bio je to tek uvod u niz nesretnih događaja u kolovozu. Prvo je u utakmici protiv Sporting Cristala jedan Floresov pokušaj odugovlačenja pošao po krivu, pa mu je suparnički napadač oteo loptu i zabio u nebranjenu mrežu.

U sljedećoj utakmici Floresov Union Comercio ugostio je Universitario, a nesretni vratar mogao je samo gledati kako njegov suigrač neshvatljivo zabija komičan autogol. Uslijedila je i gostujuća utakmica kod Leon de Huanuca u kojoj je Flores ponovo bio nemoćan kada mu je ponovno zabijen autogol, a ovoga puta je Joaquin Lencinas smjestio loptu u mrežu.

''Mislim da se nikada nešto ovakvo nije dogodilo bilo kojoj momčadi na svijetu. Zaslužujemo biti u Guinessovoj knjizi rekorda. Nikad nisam vidio ovakvo nešto'', komentirao je trener Union Comercija Edgar Ospina.

Da stvari budu gore po Floresa, prema napisima tamošnjih medija, nedavno je optužen za fizički napad u jednom noćnom klubu u Huanucu. Navodno je pri napadu ugrizao drugog muškarca za uho, zbog čega mu je određena uvjetna trogodišnja zatvorska kazna, a morao je platiti i 3550 dolara.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider