Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi Ibra u gredu

Ovako to izgleda kad u krivom trenutku odlučite pucati 'Panenku'

Branimir Hrgota, 20-godišnji švedski napadač hrvatskih korijena iz Borussije Mönhengladbach, nije se proslavio u prvoj natjecateljskoj utakmici svoje momčadi u novoj sezoni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Borussia je u nedjelju iznenađujuće ispala u 1. kolu DFB-Pokala na gostovanju kod momčadi iz treće lige Darmstadt 98. Nakon rezultata 0:0 u osnovnom dijelu utakmice i u produžecima, pristupilo se izvođenju jedanaesteraca u kojima je domaćin bio bolji s 5:4. Ključni jedanaesterac za Borussiju promašio je Hrgota, koji je pokušao poentirati 'Panenkom'. Pogodio je gredu, od koje se lopta odbila na gol-crtu, ali je nije prešla, pa je slavlje domaćih nogometaša moglo početi.

Hrgota, kojeg u Švedskoj vide kao nasljednika Zlatana Ibrahimovića, je prošle sezone upisao 13 nastupa u Bundesligi za Borussiju, ali je tek u ogledu 33. kola na utakmici s Mainzom dobio prvu priliku u početnom sastavu. Iskoristio ju je na najbolji mogući način, isporučio je hat-trick u pobjedi 4:2. Svoj prvi gol na toj utakmici zabio je iz kaznenog udarca 'Panenkom'...

"Ja bih mu 'otkinuo glavu' da je kojim slučajem promašio", rekao je tada sportski direktor kluba Max Eberl.

Možemo samo zamisliti što mu je onda rekao u nedjelju, nakon što je neuspješno ponovno pokušao izvesti isti trik...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider