Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lukava policija

Ovako se u Švedskoj rješavaju problemi s huliganima

U srijedu su nogometaši Malmöa, kao gosti, pobijedili u derbiju švedskog prvenstva Helsingborg s visokih 3-0. Malmö je i dalje vodeća momčad na ljestvici, dok je Helsingborg treći...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kao i često puta ranije, tako su navijači (huligani) iskoristili i ovu utakmicu za sukob sa suparničkim navijačima (huliganima). Na mnogim su punktovima trajali sukobi, pa je tako napeto bilo i u podzemnoj željeznici.

Iako je švedska policija stajala kao štit između dvije zaraćene huliganske strane, do incidenta je ipak došlo. No, tada je policija odlučila primjeniti lukavluk u svemu. Huligani jedne momčadi bili su stacionirani na pokretnim stepencima, a policija ih se na jednostavan i brzi način riješila tako što je prilično ubrzala brzinu stepenica.

Premda su neki od navijača (huligana) izrazili po društvenim mrežama ljutnju na takav čin i predočili kroz slike lakše ozljede, treba priznati da je tim "ubrzanjem stepenica" i došlo do kraja sukoba u podzemnoj. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider