Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve za naslov

Ovako Ferguson brine: Koštat će nas bezobrazno puno, ali smo primorani na to

Sir Alex Ferguson, trener nogometaša Manchester Uniteda, odlučio je poslati privatne zrakoplove po svijetu, kako bi se njegovi igrači što prije i lakše vratili u klub...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U tijeku su reprezentativne akcije, a neki Fergusonovi igrači su otišli daleko od Old Trafforda, pa je tako Kagawa došao pod svodove japanske reprezentacije kako bi igrao kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo 2014. godine, a Hernandez, primjerice, na drugu stranu u Meksiko.

''Takva akcija sa zrakoplovima će nas koštati bezobrano puno, ali primorani smo to napraviti. Kako bi drugačije imali naše igrače spremne za utakmicu'', upitao se Ferguson i dodao:

''Očekuju nas unutar tri dana izuzetno bitne dvije utakmice. Ovo je kraj sezone i svaki je ogled bitan. I da, neće mi igrati najbolja momčad, to je gotovo sigurno. Morat ću izabrati jedanaest najsvježijih. Oni moraju nositi momčad u iduća dva ogleda'', rekao je Ferguson.

Spomenimo da United ima mirnih 15 bodova prednosti na prvoligaškoj ljestvici u odnosu na gradskog rivala Citya, a u subotnjoj matineji igra na gostovanju kod Sunderlanda (13.45). Bitnije je ono što će se dogoditi dva dana kasnije, a to je ponovljena utakmica četvrtfinala FA Cupa na Stamford Bridgeu protiv Chelseaja. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider