Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
odlazi na zimu

Otkriveno ime kluba u kojeg želi legendarni Casillas?

Sjajni španjolski vratar Iker Casillas proživljava teške trenutke u madridskom Realu, pa nije čudno što ga se već nekoliko mjeseci seli u neke nove nogometne destinacije...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mnogi su se klubovi, navodno, interesirali za vratara koji ove sezone nije branio niti jedne minute u španjolskoj Primeri. Počeo je, pak, tek u utakmici Lige prvaka protiv Galatasarayja, na kojoj se vrlo brzo ozlijedio (lijevo rebro), pa je i tada morao prisilno van travnjaka.

Trenutačno se Casillas oporavlja od spomenute ozljede, a Sky Sport 24 navodi da postoji novi klub koji se ubacio u utrku za njim. Isto tako, spomenuti izvor navodi da je sam Casillas izrazio želju da tijekom siječanjskog prijelaznog roka ode u - Milan.

''Casillas? Pričekat ćemo zimu, pa ćemo vidjeti hoće li biti nešto do toga'', izjavio je kratko talijanskim novinarima Adriano Galliani, dopredsjednik Milana. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider