Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bilo je tu svega

Otkrivena pozadina divljačkog ugriza Suareza: To je bio tek vrhunac!

Engleski se mediji ne prestaju baviti nevjerojatnim činom Luisa Suareza, nogometaša Liverpoola, na nedjeljnoj utakmici protiv Chelseaja (2-2), kada je Urugvajac za ruku ugrizao Branislava Ivanovića...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zbilo se to u 74. minuti ogleda, no dosta se konfliktnih situacija dogodilo između ta dva igrača i u ranijem dijelu utakmice. Tijekom prvog dijela su Suarez i Ivanović imali dva "okršaja" nakon čega je, pri odlasku na odmor, situacija dodatno kulminirala.

>> Liverpool kaznio Suareza zbog ugriza, FA ga šalje na terapiju!

Neposredno prije ulaska u tunel Suarez je stavio ruku na Ivanovićevu glavu, nije poznato je li da dodatno potpiri vatru između njih ili da smiri situaciju. No, Ivanoviću se, što god je Suarez mislio, nije svidjela ta njegova reakcija, pa je nanovo "buknulo".

Navodno su u tunelu igrači obje momčadi razdvajali Suareza i Ivanovića. Prividni je mir trajao do 74. minute, a onda su proradili Urugvajčevi zubi.

Podsjetimo i na to da je Ivanović odlučio kako neće tužiti Suareza zbog ugriza.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider