Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Želje se otkrivaju

Otkrivena i druga Guardiolina igračka želja!

Josep Guardiola već je počeo slagati Bayernovu momčad za iduću sezonu, izvijestio je barcelonski dnevnik El Mundo Deportivo...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Katalonci pišu da se 25-godišnji ofenzivni veznjak madridskog Atletica Arda Turan osobito sviđa budućem treneru minhenskog kluba. Arda ima s Atleticom važeći ugovor do ljeta 2015. godine. Prema pisanju istog izvora, Bayern bi njegov transfer mogao stajati oko 17 milijuna eura.

Za turskog reprezentativca, čiji je menadžer krajem prošle godine najavio mogućnost odlaska iz Madrida na kraju sezone, interes su u posljednje vrijeme također pokazivali Arsenal i Liverpool.

Podsjetimo, španjolski mediji već su pisali kako će bivši trener Barcleone pokušati dovesti mladog Isca iz Malage. Obojica igrača su niži rastom i odlični tehničari. Čini se kako će Guardiola ipak pokušati unijeti 'malo Barce' u Bayern, barem sudeći prema imenima koaj su se dosad pojavila.(I.Š./TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider