Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'To publika priželjkuje'

Opet ovacije za Modrića: 'Zato je i doveden u Real'

Španjolski nogometni analitičar za dnevni list AS, San Martin, nahvalio je izvedbu hrvatskog nogometnog reprezentativca Luke Modrića u 4-0 pobjedi Real Madrida nad Kopenhagenom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid je slavio u sklopu 2. kola skupine B Lige prvaka protiv danskog Kopenhagena s uvjerljivih 4-0, a Modrić je, prema pisanju spomenutog novinara, bio jedna od ključnih figura u Realovoj igri.

"Hrvat je bio jedan od najinvolviranijih igrača u momčadi od prve pa sve do 67. minute kada je uz ovacije Santiago Bernabeua napustio travnjak. Trčao je s jedne strane na drugu, naprijed pa nazad, te je igrao s entuzijazmom kakvog madridska publika priželjkuje. Real s njim u veznom redu nije radio početničke pogreške, a njegova su dodavanja bila jednostavno nedokučiva za dansku momčad'', piše novinar i nastavlja:

''Modrić je sudjelovao u 69 napadačkih akcija Reala, odigrao je 58 dodavanja od kojih je tek devet bilo netočnih. Modrić je bio primjer igrača koji ostavlja sve na travnjaku, te je svojom prisutnošću promijenio stav Reala u odnosu na prošlu utakmicu i poraz od gradskog rivala Atletica. Hrvat je još jednom potvrdio da posjeduje potreban talent zbog kojeg je doveden u Madrid", napisao je San Martin.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider