Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hrvat zaludio 'Otok'

Oni su najveće iznenađenje Premierlige: 'Možemo biti još bolji'

Hrvatski nogometaš Dejan Lovren ovih je dana iznimno zanimljiv engleskim medijima. Njegov Southampton je na visokom šestom mjestu u Premierligi, a u osam je utakmica primio samo tri gola…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jasno je da zasluge za to velikim dijelom pripadaju upravo našem stoperu koji je ovo ljeto došao iz Lyona.

''Teško je reći kako ćemo završiti, ali nadam se da možemo ostati među prvih šest. No, ostalo je još puno utakmica pred nama. Moramo napredovati u svakoj utakmici i uzeti još puno, puno bodova'', prenosi Lovrenove riječi Southern Daily Echo.

Remijem protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu prošli vikend Southampton je dokazao da se može nositi i s najjačim klubovima u ligi. Vjera u takvo što među klupskim čelnicima je Lovrena i dovela na St. Mary's.

''Već tijekom prvog razgovora s predsjednikom Nicolom Corteseom i menadžerom Mauricijem Pochettinom osjetio sam njihov stav i samopouzdanje. Bio sam iznenađen i zbog toga sam danas ovdje. Za mene je to velik izazov. Možete vidjeti da sam svaki dan nasmiješen u novom klubu.

Hrvatski je reprezentativac uvjeren da ovo nije najbolje što on osobno i Southampton mogu igrati.

''Mislim da sa svakom utakmicom možemo biti bolji. Pa tako i ja. Mislim da mogu biti puno bolji. Savršeno smo startali, nitko nije mislio da će biti tako'', kazao je Lovren i zaključio:

''Svi u klubu su me prihvatili kao da sam ovdje već pet ili deset godina. Naporno radimo i to je bit svega. To se vidi i u utakmicama.'' (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider