Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Najava boljih dana

Olić zabio za Wolfsburg, Perišić sretan i ponosan

Nogometaši Wolfsburga imali su uspješnu nedjeljnu prijateljsku utakmicu u turskoj Antalyji. S 2-0 je Bundesligaš pobijedio Beşiktaş, trenutačno drugoplasiranu momčad turskog prvenstva...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prvi je pogodak u 18. minuti postigao hrvatski napadač Ivica Olić, koji iza sebe nije imao uspješnu jesen u Bundesligi. No, možda je baš ovaj pogodak najava boljih njegovih dana u ovom klubu. Potvrdu pobjede Wolfsburgu je donio Fagner golom u 67. minuti.

Recimo da aktualno pojačanje Wolfsburga, hrvatski reprezentativac Ivan Perišić, nije ove nedjelje debitirao u svojoj novoj momčadi.

Perišić: Sretan sam i ponosan što ću igrati za Wolfsburg

"Zaista sam sretan što je sve uspjelo i ponosan sam što ću igrati za Wolfsburg" - rekao je hrvatski nogometni reprezentativac po transferu iz Borussije Dortmund u Wolfsburg i potpisivanju ugovora do lipnja 2017. godine.

"Dat ću sve od sebe za klub i nadam se da ćemo zajedno biti uspješni u nadolazećim godinama", dodaje hrvatski ofenzivni veznjak koji će u novom klubu nositi dres s brojem 9.

Perišić se Wolfsburgu priključuje u trenutku dok zauzimaju tek 15. mjesto na bundesligaškoj ljestvici, što će se, nada se, ubrzo promijeniti.

"Petnaesto mjesto očito nije dobro. Nadam se da mogu pomoći da se popravimo čim je prije moguće na ljestvici. Također, nadam se da možemo u DFB-Pokalu doći sve do finala. Zato su nam sada važne dobre pripreme ovdje u Beleku da postavimo temelje."

Transfer Perišića u Wolfsburg komentirali su i sportski direktor kluba Klaus Allofs i trener Dieter Hecking.

"Vrlo smo ponosni što smo uspjeli dovesti Perišića. Nakon dovođenja Dietera Heckinga to je druga najvažnija stvar za Wolfsburg. Sa Ivanom naša ofenzivna igra dobiva na raznovrsnosti. Savršeno se uklapa u profil i ideologiju koju trener želi implementirati u našu igru", kaže Allofs.

"Perišić je već dokazani igrač na najvišoj razini i vrijedno je pojačanje za nas. U ofenzivnom dijelu može igrati na više pozicija, kako na krilu, tako i u sredini. Cilj je bio povećanje kvalitete naše momčadi, a ovim smo pojačanjem to i napravili", dodao je Hecking. (TS)

 

Prijateljske utakmice:

Beşiktaş - Wolfsburg 0-2 (Olić 18, Fagner 67)

Mainz - Club Brugge 1-0

Schalke - Al-Sadd 3-2

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider