Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Wolfsburg ga ne da

Može li Olić ispuniti svoj san i srušiti rekord?

Ivica Olić najefikasniji je Wolfsburgov napadač na polovici sezone u njemačkom nogometnom prvenstvu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Postigao je ukupno sedam golova, četiri manje od lidera, Roberta Lewandowskog (Borussia Dortmund) i Adriana Ramosa (Hertha). Ukupno su "vukovi" u polusezoni postigli 28 golova, a hrvatski je napadač bio nosioc napadačke igre s obzirom na probleme s ozljedama Nizozemca Basa Dosta.

Dobre igre uvjetovale su interes ostalih klubova za Olićevim uslugama, pa je uslijedio interes Stoke Cityja, ali u klubu su odbacili mogućnost prodaje.

''To bi bilo posve ludo. Nema razloga prodavati našeg najboljeg napadača'', otkrio je sportski direktor Wolfsburga Klaus Allofs.

Olićev ugovor s Wolfsburgom istječe na kraju sezone, a u veljači bi trebali uslijedi razgovori s Allofsom vezani uz budućnost. Do kraja mu je sezone cilj postaviti vlastiti bundesligaški golgeterski rekord.

''Bio bi san postići 15 golova'', otkrio je Olić za tiskano izdanje Kickera.

Prethodni najbolji Olićev golgeterski učinak u Bundesligi je 14 postignutih golova iz sezone 2007/08 u dresu HSV-a. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider