Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Uzbuđuje me pomisao...'

Olić otkrio: Nudi mi se prilika da ispunim dječačke snove!

Hrvatski reprezentativni napadač Ivica Olić još nije odlučio hoće li i iduće sezone nositi dres svog aktualnog kluba Wolfsburga, s kojim ima važeći ugovor do kraja ove sezone…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Wolfsburg je nedavno napokon dao Ivici Oliću ponudu za nastavak suradnje, ali izvještaji iz Njemačke sugeriraju kako hrvatski reprezentativac ima na stolu i ponudu engleskog prvoligaša Stoke Cityja za preseljenje u njegove redove na ljeto.

''Mogu produljiti ugovor s Wolfsburgom za jednu sezonu, uz mogućnost za još jednu. Ponuda koju mi je dao klub je sasvim u redu. S time sam vrlo zadovoljan'', izjavio je 34-godišnji Olić za WAZ, te dodao:

''Svejedno ne znam hoću li ostati. Kao mladi igrač sam sanjao o igranju u engleskoj Premierligi. Nakon toga nikada takva mogućnost nije došla na red. A sada, u ovim godinama, pruža mi se ta prilika. Uzbuđuje me pomisao da bih još jednom mogao igrati protiv Arsenala, Chelseaja ili Liverpoola.''

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider