Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Još razmišlja

Olić još nije donio konačnu odluku, ali...

Čini se da je hrvatski nogometni reprezentativac Ivica Olić (34) sve bliže odluci da napusti Bundesligu i da se u smiraju karijere okuša u engleskoj Premierligi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Oliću na kraju sezone istječe ugovor s Wolfsburgom koji mu je ponudio nastavak suradnje. No, naš napadač u džepu ima i primamljivu ponudu iz Stokea.

''Nisam mislio da će mi se opet ukazati šansa da zaigram u Premierligi. Kako u ovom trenutku razmišljam, želim to napraviti. No, odluku još uvijek nisam donio'', prenosi Bild Olićeve riječi.

Njemački dnevnik navodi da je Wolfsburg hrvatskom nogometašu ponudio ugovor na godinu dana, uz opciju produljenja na još jednu sezonu. S druge strane, Stoke mu je navodno ponudio klasični dvogodišnji ugovor, ali i bolje financijske uvjete.

Moguće je da Olića trenutno jedino muči položaj Stokea na ljestvici. ''Pottersi'' su, naime, tek na 15. mjestu i nije isključeno da sljedeće sezone ni neće igrati u Premierligi.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider