Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nizozemci frustrirani

Odluka koja je razbjesnila Amsterdam: Balotelli iznudio nepostojeći penal?

U Ajaxu su uvjereni kako su oštećeni u utakmici protiv Milana. Nizozemci su poveli u 90. minuti, ali su na kraju ispustili pobjedu nakon dvojbeno dosuđenog jedanaesterca za Rossonere...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Frank De Boer, trener Ajaxa, zasigurno će biti vrlo frustriran činjenicom da je njegova momčad ispustila pobjedu protiv slabih Rossonera. Domaćin je bio konkretniji i bolji veći dio utakmice, dok je Milan izvukla sporna odluka u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

Bod Milanu donio je Mario Balotelli pogotkom iz jedanaesterca. Talijanski napadač bio iza leđa Mikea van der Hoorna te ga je držao rukama, a u trenutku dolaska lopte obojica su završila na podu. Sudac je uz velike proteste domaćih igrača dosudio najstrožu kaznu, a Balotelli postavio konačnih 1:1.

Iz usporene snimke se vidi kako je Balotelli držao obrambenog igrača Ajaxa i time direktno utjecao na njegov pad te bacio sjenu na dosuđeni jedanaesterac koji je vrlo dvojben.

VIDEO: Sporna situacija na utakmici Ajax - Milan

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider