Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na posudbi do kraja sezone

Odbjegli sin vraća se u Dortmund: Nije se nametnuo u Realu!

Nuri Şahin, odlični 24-godišnji turski nogometaš, se vratio na mjesto sreće. Do kraja sezone će ovaj igrač nositi dres svoje nekadašnje momčadi, dortmundske Borussije...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prošle je sezone Şahin uz mnogo pompe došao u madridski Real iz dortmundske Borussije. U tom je Bundesligašu turski nogometaš slovio kao jedan od najboljih na klupskom putu prema naslovu prvaka. No, u Realu se nije uspio nametnuti kao u Borussiji, makar treba reći da su ovog isturenog veznjaka napale prošle godine i česte ozljede. U svakom slučaju, Şahin je napustio Real i na posudbu došao u Liverpool.

Na Anfieldu je, pak, u dvanaest utakmica upisao po tri pogotka i tri asistencije, ali se isto mučio s ozljedama i konstantnošću u prvoj momčadi.

Nakon svega, odlučio se Şahin za još jednu promjenu i na posudbi će do kraja sezone biti u Borussiji, gdje je u dvije sezone postigao 14 pogodaka uz 22 asistencije. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider