Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Ispisao povijest'

Od svih Barcinih Brazilaca, Neymar želi ponoviti učinak samo jednog

"Messi je oduvijek bio i zauvijek će ostati moj idol", izjavio je Neymar na prvoj press konferenciji u Barceloni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sjajni brazilski as, koji je ovog tjedna kompletirao transfer na Camp Nou u intervjuu za klupsku televiziju Barcelone naglasio je kako je u klub došao učiti od najboljih - Messija, Inieste i Xavija.

Nakon toga je voditelj povukao paralelu s njim i legendarnim Ronaldinhom, koji je prije 10 godina stigao u Barcelonu iz PSG-a.

"Ronaldinho je ispisao povijest u Barceloni i reprezentaciji. I dan danas to radi. Ja sam tek na početku svog putovanja, no nadam se da ću kao i on ostaviti trag u ovome klubu", rekao je Neymar.

Debi u Barceloninom dresu Neymar bi trebao imati 20. srpnja u poljskom Gdanjsku, gdje će Barcelona odigrati prvu pripremnu utakmicu ususret novoj sezoni protiv Lechije. Nakon toga uslijedit će veliki prijateljski ogled s prvakom Europe Bayernom, kojeg će voditi Pep Guardiola, a zatim i susret s norveškom Valerengom, prije nego se Barcelona zaputi na azijsku turneju.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider