Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tragaju za njim

Od sigurnog transfera do afere: Nestalo Liverpoolovo pojačanje!

Uistinu zbunjujuće izjave snašle su danas (utorak) sve zaljubljenike u nogomet, pogotovo one koji navijaju za Liverpool ili Šahtar iz Donjecka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naime, armenski nogometni reprezentativac Henrih Mhitarjan (24) bio je, prema pisanju medija, praktički već novi igrač Liverpoola, no od danas ništa više nije sigurno, a ni poznato kada je u pitanju taj transfer.

„Mhitarjan se nije pojavio na treningu, a nije se ni javio. Doslovno ne znamo gdje je! Bit će kažnjen zbog toga definitivno“, rekao je generalni direktor Šahtara Sergej Palkin, te nakon toga objasnio cijeli slučaj s Liverpoolom: 

„Njega Liverpool nije kontaktirao. Sve što se dosada pisalo u medijima su čiste izmišljotine. Liverpool se nije javio ni nama da je zainteresiran za tog igrača. A povrh svega, nama Mhitarjan ni u jednom trenutku nije rekao da želi otići. Kada ga pronađete, pitajte ga vi što je istina, a što laž.“

Armenac se prije svega nekoliko dana oglasio putem svoje Facebook stranice, tvrdeći da se ne nalazi u Liverpoolu, kako su to prenosili britanski i ruski mediji, već da je u Parizu na odmoru.

Mhitarjan je prošle sezone u ukrajinskoj Premierligi u 29 nastupa postigao 25 pogodaka i 10 puta asistirao. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider