Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nova zvijezda je rođena

Od ovog su mladića ove godine bolji samo Messi i Ronaldo!

Mauro Icardi 20-godišnja je nogometna zvijezda Sampdorije, a moguće i buduća zvijezda argentinske reprezentacije. Ove sezone se taj napadač sve jače probija na veliku europsku scenu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zanimljivo je tako reći da su u 2013. godini, gledamo li pet ipak najjačih europskih nogometnih liga (talijanska Serie A, španjolska Primera, engleska Premierliga, njemačka Bundesliga i francuski Le Championnat) od Icardija bolji samo Lionel Messi i Cristiano Ronaldo.

Dvojica već godinama najboljih svjetskih nogometaša su u ovoj kalendarskoj godini postigli 13 (Messi) i 10 prvenstvenih pogodaka (Cristiano Ronaldo), dok je treći na toj ljestvici napadač Sampdorije Mauro Icardi koji je suparničke mreže pogađao tijekom siječnja i veljače osam puta.

Spomenimo da je nedavno Icardi birao za koga će nastupati u reprezentativnom smislu, a između rodne Argentine i Italije je izabrao Argentinu. Inače, tijekom siječnja su s njim koketirali skoro svi najjači talijansku klubovi, ali je ostao vjeran Sampdoriji.

Ukupno je u 21 utakmici Serie A Icardi ove sezone zabio devet pogodaka.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider