Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
10 sekundi i gol

Od gola do gola: Pogledajte kako je Ronaldo brz s loptom u nogama!

Ponajbolji nogometaš današnjice Cristiano Ronaldo još je jednom, u utakmici 23. kola španjolskog prvenstva, pokazao koliko je uistinu brz...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid slavio je na Santiago Bernabeuu protiv Seville s 4-1, a portugalski napadač postigao je hat trick u tom susretu. Posebno je impresivan bio njegov posljednji (treći) pogodak, kada je u manje od 10 sekundi od svog šesnaesterca stigao do Sevillinog peterca i poentirao za 4-0.

Pretrčao je Ronaldo otprilike 90 metara, ali uzmimo u obzir da je 70-ak prešao vodeći loptu. Točnije, imao je šest dodira s njoj prije nego li ju je proslijedio na bok i zapustio se u peterac gdje ju je ponovno dobio i smjestio u mrežu.

Podsjetimo, sličan je pothvat Ronaldo napravio i početkom prosinca kada je u utakmici protiv gradskog rivala Atletica pretrčao 96 metara za otprilike 10 sekundi, no tada je to učinio bez lopte!

Takve se brzine ne bi posramili ni neki profesionalni sprinteri na 100 metara, koji za kruh zarađuju utrkujući se na mitinzima Dijamantne lige.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider