Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gerrard tragičar na Anfieldu

Novo razočaranje: Liverpoolu nije pomoglo ni 24 udarca ni penal

Nogometaši West Bromwich Albiona veći su dio utakmice bili u podređenom položaju, ali ih to nije spriječilo da u 26. kolu Premierlige da sruše Liverpool (2-0) na njegovom Anfieldu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Redsi'' su imali potpunu nadmoć na terenu, uputili su 24 udarca prema golu gostiju (sedam unutar okvira), nisu iskoristili ni kazneni udarac i na kraju su ostali praznih džepova. U 81. minuti Chris Brunt je izveo korner, a Gareth McAuley je pobjegao domaćim čuvarima i glavom matirao Pepea Reinu. U prvoj minuti sudačke nadoknade Romelu Lukaku je zaključio brzi kontranapad za konačnih 2-0. WBA je uputio samo tri udarca unutar okvira gola i zabio dva pogotka!

Samo pet minuta prije prvog gola gostiju Luis Suarez je pao u kaznenom prostoru nakon kontakta s Jonasom Olssonom. Kapetan Liverpoola Steven Gerrard je namjestio loptu na bijelu točku, ali je njegov udarac obranio cijelu utakmicu sjajni Ben Foster. Gerrard je promašio tri od posljednjih sedam penala u Premierligi koje je izveo.

WBA je ovom pobjedom prestigao Liverpool na ljestvici i sada je na osmom mjestu. (TS)

Premierliga, 26. kolo:

Liverpool - WBA 0-2 (McAuley 81, Lukaku 90+1)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider