Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Budućnost s Pepom

Novo ime u Guardiolinom stožeru: Igrao za Barcu i Argentinu

Bivši trener Barcelone Pep Guardiola počeo je polako slagati stručni stožer s kojim će od ljeta preuzeti klupu Bayerna. Novo ime na popisu želja mu je Gabriel Milito (32)...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nekadašnji branič Barcelone i argentinski reprezentativac prošlo je ljeto zaključio karijeru zbog brojnih problema s ozljedama.

Marca piše da je Guardiola stupio u kontakt s njim i ponudio mu mjesto u svome stručnom stožeru. Iako Argentinac još nije službeno potvrdio suradnju, madridski dnevnik tvrdi da je odbio već nekoliko poslova u rodnoj zemlji upravo zato jer svoju budućnost vidi uz Guardiolu.

Mlađi brat Interova napadača Diega je igrao za Independiente, Zaragozu i Barcelonu, a u reprezentaciji Argentine je skupio 42 nastupa.

Podsjetimo, njemački i španjolski mediji već su ranije pisali da je jedan od kandidata za Guardiolina pomoćnika i Thomas Christiansen. Bivši španjolski reprezentativac rođen u Danskoj dobro poznaje njemački nogomet jer je igrao za Bochum i Hannover, ali i Guardiolu koji mu je bio klupski suigrač u Barceloni u sezoni 1995/96.

Također, prve informacije spominjale su i Raula, ali se čini kako nisu bile utemeljene.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider