Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Teško mi je o tome...'

Novi skandal Johna Terryja: Uspio je zasjeniti i pehar Lige prvaka

U Londonu je održana svečanost na kojoj je izložen pehar pobjednika nogometne Lige prvaka, kojeg su prošle sezone osvojili igrači londonskog Chelseaja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ove će godine netko drugo držati taj pehar visoko u zraku, pitanje je tek hoće li to biti nogometaši Reala, Barcelone, dortmundske Borussije ili Bayerna, kojeg su nogometaši Chelseaja pobijedili u prošlosezonskom finalu u Münchenu.

No, na svečanosti u petak je dosta pozornosti izazvala reakcija Johna Terryja, igrača Chelseaja, koji je odbio rukovanje s Davidom Bernsteinom, inače predsjednikom Engleske nogometne asocijacije (FA).

Bila je to očigledna Terryjeva reakcija na kaznu koju je dobio od strane FA-a u "rasističkom slučaju", kada je navodno vrijeđao nogometaša Queens Park Rangersa Antona Ferdinanda.
Tom je prilikom Terry kažnjen s četiri utakmice i 250.000 eura.

''Tu bi temu trebali ubuduće preskakati. Teško mi je o tome pričati'', rekao je Terry novinarima, dok je Bernstein kratko dodao:

''Stvarno imamo važnijih tema od ovog rukovanja ili nerukovanja.''(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider