Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bavarci se izjasnili

Veliki obrat: Lewandowski ne ide u Bayern zbog Alexa Fergusona?!

I dok su njemački mediji uvjereni da napadač Borussije Dortmund Robert Lewandowski ovog ljeta prelazi u redove Bayerna, engleski pak tvrde da će 'otpiliti' Bavarce zbog Manchester Uniteda...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sjajni poljski reprezentativac Lewandowski bit će "vruća roba" ovog ljeta na nogometnom tržištu. Navodno je već potpisao predugovor s jednim klubom, no njegov agent zasada ne želi otkriti o kojem se to klubu radi.

''Postigli smo dogovor s jednim klubom o transferu ovoga ljeta. Sve što je Borussia tražila je ostvareno. Ponuda za Roberta ispunjava sve kriterije koje je postavio njegov sadašnji klub, kao i sve Robertove zahtjeve'', rekao je Poljakov menadžer je Maik Barthel.

No, britanski The Express tvrdi da je Manchester United novi klub poljskog napadača. Naime, United je navodno pristao platiti traženih 20 milijuna funti, koliko je Borussia i tražila za svog napadača.

Razlog zbog kojeg će Lewandowski, kako tvrde Englezi, odbiti Bayern jest strah od Borussijinih navijača, kod kojih je postao miljenik tijekom posljednje tri godine otkako je član kluba.

Lewandowski je ove sezone postigao 33 pogotka u 42 utakmice u svim natjecanjima. Podsjetimo, posljednja je četiri postigao velikom Real Madridu u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka u srijedu, u velikom slavlju na Signal Iduna Parku (4-1).

Čini se da je britanski tabloid The Express ovoga puta bio 'pametniji' od uglednog njemačkog tjednika Der Spiegela, koji je ranije ovog tjedna već preselio Roberta Lewandowskog iz Borussije (D) u Bayern.

Naime, da ta vijest nije točna potvrdio je sam Bayern, koji je putem svoje službene internetske stranice poslao jasnu poruku:

"Bayern München je uočio mnoge vijesti koje povezuju Roberta Lewndowskog s klubom. Želimo jasno dati do znanja da su to samo špekulacije i da nemaju veze s istinom. Lewandowski nije potpisao s nama predugovor", stoji na službenoj stranici bavarskog kluba. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider