Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zbilja ih ne voli

Novi obračun Cruyffa s Mourinhom, nastradao i 'sebični Scolari'

Johan Cruyff ustao se na lijevu nogu ovoga ponedjeljka i za „dobro jutro“ poderao Josea Mourinha i Luiza Felipea Scolarija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U svojoj tjednoj kolumni u De Telegrafu, legendarni Nizozemac Johan Cruyff ustvrdio je kako su Mourinhove najbolje trenerske godine već prošle i kako u budućnosti „Special One“ neće postići ništa specijalno.

>> Mourinho napustio Madrid i prekinuo šutnju: Preuzimam Chelsea!

„Kad stvari ne idu kako treba, Mourinho krivi svakoga oko sebe. Sada je počeo međusobno svađati ljude iz istog kluba. Njemu su važniji osobni ratovi i osvete nego interes kluba. Ratovanje s klupskim ikonama uništava momčadski moral. To je glavni razlog zašto je Real bio neuspješan“

Nakon što je apsolvirao Portugalca, na dnevni red došao je brazilski izbornik Felipe Scolari i njegova odluka da Bayernu uzme Dantea i Luiza Gustava uoči finala njemačkog kupa.

„Ne volim sebično ponašanje i zato mi ljudi poput Mourinha i Scolarija idu na živce. Scolari je zbog prijateljske utakmice uskratio Danteu i Luizu Gustavu zadovoljstvo osvajanja trostruke krune i proslavu nakon najbolje sezone u povijesti kluba. To pokazuje da on stvarno ništa ne shvaća.“

„Big Phil“ i „Special One“ obično ne ostanu dužni svojim kritičarima. Vidjet ćemo hoće li i kako reagirati ovoga puta.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider