Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Od Platinija ni riječi

Novi neredi na Otoku: Prekinuta utakmica nakon što je navijač udario igrača

Utakmica engleske nogometne pete lige (Conference National) između Kidderminstera i Stockport Countyja prekinuta je na neko vrijeme, nakon što su gostujući navijači utrčali na travnjak i udarili Kidderminsterovog Leeja Vaughana...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Incident posljednjeg kola Conference National lige se dogodio u 51. minuti utakmice, nakon što je Anthony Malbon doveo domaćine u značajno vodstvo. Naime, Kidderminster se bori za promociju u viši rang natjecanja, dok se Stockport County bori za opstanak u ligi.

Prilikom proslave pogotka nekolicina je gostujućih navijača ušla na travnjak, a jedan je od njih udario Vaughana, dok je ovaj bio okrenut leđima. Sudac Michael Bull bio je prisiljen povući igrače u svlačionicu na jedno vrijeme, no susret je ipak nastavljen.

U nastavku su domaći igrači slavili s 4-0, no uzalud. Naime, Mansfield je slavio protiv Wrexhama i osigurao promociju u viši rang, dok će Kidderminster morati u dodatno razigravanje. Stockport County je pak ispao u niži rang natjecanja.

Ovo je samo još jedan u nizu incidenata koji su se dogodili posljednjih tjedana na engleskim stadionima i ulicama. Podsjetimo, proteklog je vikenda polufinalnu utakmicu FA Cupa obilježila međusobna tučnjava navijača Millwalla na tribinama (potom i s policijom), a dan nakon toga (nedjelja) i neredi Newcastleovih navijača na ulicama grada. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider