Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Madrid lud za Lukom

Novi hvalospjevi Modriću, a zbog njega Mourinhu – kritike!

Madridski dnevni sportski listovi Marca i AS ponovno na sva usta hvale Luku Modrića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gol i asistencija u pobjedi Real Madrida protiv Malage (6-2) opet su nagnale medije u Španjolskoj da nahvale igru Luke Modrića. Naš je veznjak u završnici sezone cementirao svoje mjesto u udarnoj Realovoj momčadi, potvrdivši da je njegovo dovođenje iz Tottenhama prošlo ljeto potpuno pogođeno.

>> Hrvat podigao Bernabeu na noge: Modrić asistirao i zabio sjajan gol!

Marca: Zaslužio je ovacije Bernabeua

''Modrić je bio jedan od glavnih protagonista večeri. Osvojio je Bernabeu sjajnom igrom. Njegova je kvaliteta gotovo cijele sezone bila pod upitnikom, ali završnicu odrađuje u velikom stilu. Kada ga je trener Jose Mourinho zamijenio u drugom poluvremenu, stadion ga je zasluženo nagradio ovacijama. Čestitao mu je i Mourinho, stisnuo mu je ruku i nešto mu šapnuo na uho prije nego što je igrač sjeo na klupu. Modrić je pronašao svoju najvišu razinu igre, a i njegova je pripremljenost spektakularna. Njegovo mjesto u momčadi za finale Kupa kralja je neupitno'', stoji u komentaru Marce.

As: Bit će bolji s hrabrijim trenerom

As pak piše kako je Mourinhova greška bila što mu nije davao više prilika od početka sezone. U kritičkom osvrtu na Mourinhove poteze oko Modrića, iako ga je Portugalac i doveo u Real, As piše kako će Real od Modrića imati više koristi sljedeće sezone kada dođe 'hrabriji trener koji se neće bojati igrati s većom kreacijom i posjedom lopte'.

Dodajmo i da je nogometni portal Goal.com proglasio Modrića igračem utakmice protiv Malage, dodijelivši mu ocjenu 4 (od pet).

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider