Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ponosan zbog ovacija

Nova briljantna partija Modrića: Pogledajte potez kojim je zapalio Bernabeu!

Hrvatski nogometaš Luka Modrić odigrao je novu sjajnu utakmicu u dresu Real Madrida koji je u subotu u 23. kolu Primere pobijedio Villarreal s 4-2...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Modrić briljira u posljednje vrijeme, pa i ne čudi da mu je Santiago Bernabeu priredio ovacije za što je 28-godišnji veznjak nakon utakmice zahvalio navijačima.

Odlični Bale i Benzema, ali navijači glasno skandirali Modriću!

"Ovo je važna pobjeda jer smo igrali protiv vrlo teškog suparnika, a osim toga, ušli smo u utakmicu nakon velikog fizičkog i psihičkog napora protiv Atletico Madrida u Kupu kralja. Ovo su tri jako bitna boda", rekao je Modrić i dodao:

"Lijepo je što je stadion skandirao moje ime. Zahvalan sam na tome. Nalazim se u dobrom trenutku, kao i cijela momčad, a to je ono što je bitno. Ponosan sam i zahvalan navijačima."

Upozorio je Modrić na kraju razgovora za Real Madrid TV da, unatoč pobjedi 3-0 u prvom dvoboju polufinala Kupa kralja protiv Atletica, momčad mora biti oprezna u uzvratu.

"Ne smijemo si priuštiti da budemo previše zadovoljni unatoč odličnoj igri u prvoj utakmici. Na Vicente Calderonu moramo igrati kao da je 0-0. Moramo zabiti gol da riješimo stvar." (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider