Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jedinstvena prilika za djecu

Nogometna škola Fundacije Realmadrid u Sloveniji

Realmadrid Campusexperience je jedinstveno iskustvo namijenjeno dječacima i djevojčicama od 7 do 17 godina, koji mogu iz prve ruke upoznati vrijednosti jednog od najboljih nogometnih klubova u svijetu.

Nogometni kamp je kombinacija sporta i obrazovanja koji za djecu predstavlja intenzivan i bogat proces učenja. Djeca dobivaju jedinstvenu priliku trenirati pod budnim okom vrhunskih nogometnih trenera. Treneri Real Madrida su iskusni profesionalci čiji je glavni cilj naučiti djecu osnove nogometa i uz to na njih prenijeti temeljne vrijednosti nogometnog kluba Real Madrid: vodstvo, drugarstvo, samokontrola, timski rad, poštivanje drugih i solidarnost.

Cilj fundacije Realmadrid Campusexperience, koja je srce nogometnog kluba Real Madrid i koja je odgovorna za provedbu Real Madridovih nogometnih škola u svijetu, je da djeca nogometni kamp dožive kao nešto novo, jedinstveno, maštovito i iznimno tako što su u potpunosti okruženi atmosferom Real Madrida.

Ono što je zajedničko svim nogometnim školama Fundacije Realmadrid diljem svijeta, jest da se sve sportske i obrazovne aktivnosti provode u kvalitetnom i sigurnom okolišu. Djeca treniraju na najboljim sportskim površinama pod vodstvom vrhunskih stručnjaka. Tijekom nogometne škole (pet dana) treninge nogometa nadopunjuju različite društvene aktivnosti kroz koje djeca učvrščavaju naučene vrijednosti. Sve aktivnosti se provode pod vodstvom iskusnih učitelja i profesora tjelesnog odgoja.

Nogometna škola u Sloveniji namijenjena je tako djeci iz Slovenije kao i djeci iz Hrvatske. Održati će se u tri termina, na pet različitih lokacija:

• BREŽICE/ČATEŽ: 25.-29.6.2013 (Zavod za šport Brežice i Terme Čatež)
• LJUBLJANA: 25.-29.6.2013 (Športni park Ljubljana/Šiška)
• KIDRIČEVO: 1.-5.7.2013 (NK Aluminij Kidričevo)
• KRANJ: 1.-5.7.2013 (Športni zavod Kranj)
• KOPER: 8.-12.7.2013 (Stadion Bonifika)

Birati možete između dva aranžmana:

Dnevni kamp bez hotelskog smještaja (5 dana): 390 €

Dnevni kamp s hotelskim smještajem (5 dana, 4 noćenja): 550 €
*PDV je uključen u cijenu

Dnevni kamp (cijelodnevno sudjelovanje bez hotelskog smještaja):

Cijena aranžmana iznosi 390 € po osobi i uključuje:

Treninge i animacijske aktivnosti svaki dan od ponedjeljka do petka, pod vodstvom iskusnih Real Madridovih trenera za vrijeme treninga nogometa te sportskih pedagoga za vrijeme obrazovnih aktivnosti.

Cijelodevna skrb i dječja animacija od početka treninga u jutarnjim satima do kraja treninga u popodnevnim satima.

Adidas komplet: 2x majica, 2x kratke hlače, 2x nogometne čarape

Profesionalna grupna fotografija i diploma.

Ručak i užina.

Osvježavajući napitci te dopodnevne i popodnevne grickalice.

Promocijska narukvica.

Osiguranje.

Prevoz do smještajnih/ugostiteljskih objekata.

*Za vrijeme skrbi djece i aniacije održat će se niz sportskih i društvenih aktivnosti pod vodstvom iskusnih učitelja (učenje stranih jezika, učenje rada na računalu, obuka o uravnoteženoj prehrani).

Smještaj u hotelu:

Cijena aranžmana iznosi 550 € i osim gore navedenog (gledaj Dnevni kamp bez hotelskog smještaja) uključuje noćenje (4 noćenja) s doručkom i večerom u smještajnom objektu te pranje dresova dva puta dnevno.

PRIJAVE PREKO INTERNETNE STRANICE:

www.frmslovenia.si/hr

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider