Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Suarez prema Realu

Noćna mora za Liverpool: Ostali bez još jednog napadača!

Daniel Sturridge, napadač Liverpool, teško se ozlijedio...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Liverpoolov napadač Daniel Sturridge mogao bi pauzirati i do četiri mjeseca zbog ozljede gležnja koju je zadobio igrajući za englesku reprezentaciju u prijateljskoj utakmici protiv Irske (1-1) prošloga tjedna.

Sturridge je u tom ogledu zbog ozljede morao napustiti igru već u 33. minuti. Pregledi magnetskom rezonancom otkrili su oštećenje gležnja, zbog kojeg napadača očekuje podulja stanka.

Za Liverpoolovog menadžera Brendana Rodgersa ova vijest predstavlja pravu noćnu moru, budući da u prvih šest kola idućeg prvenstva neće moći računati niti na svog najboljeg napadača Luisa Suareza. Urugvajcu, koji je minulih dana objavio kako bi volio nastaviti karijeru u Real Madridu, ostalo je odraditi još šest utakmica suspenzije zbog griženja ruke Branislava Ivanovića u susretu protiv Chelseaja.

To znači da bi Rodgers, ne dovede li pojačanja, na početku iduće sezone imao samo dvojicu raspoloživih napadača, Fabija Borinija i Iaga Aspasa, kojeg je klub prošlog tjedna doveo iz Celte. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider