Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Javnost u nevjerici

Nijemci u šoku: Policija više ne želi osiguravati utakmice Schalkea!

Policijski službenici više neće biti uključeni u osiguranje domaćih utakmica nogometaša Schalkea, priopćio je u četvrtak ministar unutarnjih poslova njemačke pokrajine Sjeverna Rajna-Vestfalija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Odluku koja je šokirala njemačku javnost ministar Ralf Jäger je donio nakon niza kritika koje je klub iz Gelsenkirchena uputio na račun policije poslije nedavne utakmice protiv grčkog PAOK-a u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Policija je tada ušla na tribinu kako bi zaplijenila makedonsku zastavu kojom su domaći navijači htjeli isprovocirati gostujuće.

Schalkeovi pristalice nisu dobro prihvatili postupak policije koja je u konačnici uz pomoć suzavaca i pendreka ispraznila cijelu tribinu.

Iz kluba su akciju nazvali neprimjerenom i pretjeranom i zatražili objašnjenje. No, umjesto objašnjenja, u četvrtak je stigla sasvim neočekivana i šokantna odluka. Schalke će se sada morati osloniti isključivo na zaštitarske službe što će značajno otežati organizaciju utakmica.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider