Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zategnuti odnosi

Nijemci tvrde: Odnos Mandžukića i Guardiole? 'Ledeno doba'!

Novinari njemačkog Bilda razvili su teoriju - Mario Mandžukić i Pep Guardiola nisu 'u ljubavi', a njihove zahlađene odnose nazvali su 'ledenim dobom'.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Motiv za to bila im je scena od subote u utakmici njemačkog Superkupa protiv Borussije

Naime, hrvatski je napadač izašao iz igre u 75. minuti, a na terenu ga je zamijenio Claudio Pizarro. Dok je išao prema klupi Mandžo je prošao pored Guardiole da se međusobno nisu ni pogledali, a kamoli da je tko koga potapšao ili nešto slično. Štoviše, Mario je prošao pola metra dalje od trenera, što je rijetkost.

Njemački novinari objasnili su njihove zategnute odnose činjenicom da je Mandžukić pod Guardiolom ugrožen jer španjolski strateg misli imati formaciju s 'lažnim napadačem', što on sigurno nije. Upravo zato Mario Gomez otišao je iz Bayerna jer klasične špice nisu predmet interesa bivšeg Barcinog stratega.

Podsjetili su Nijemci kako je Mandžo briljirao prošle sezone s 15 pogodaka, no i s velikim defenzivnim učinkom, na njegov u finalu Lige prvaka, ali...

"To sada kao da nije više važno. Pod Guardiolom su svi počeli od nule pa tako i Mandžukić jer je Guardiola najbliži sustavu bez klasičnog napadača", stoji u tekstu. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider