Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neće valjda

Nije samo Lewandowski: Mandži 'prijeti' još jedan igrač

Herthin Kolumbijac Adrian Ramos nalazi se u borbi za naslov najboljeg strijelca Bundeslige, a društvo u toj borbi prave mu Mario Mandžukić i Robert Lewandowski. Ramosu je to veliki motiv.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mandžukić predvodi strijelce u Bundesligi sa 16 golova dok drugu poziciju dijele Lewandowski i Ramos koji su postigli po 15 golova. Kolumbijac pozorno prati nastupe napadača Bayerna i Borussije iz Dortmunda koji su mu glavni konkurenti.

"Svaki moj pogodak prate i Mandžukić i Lewandowski. Jasno je da mi je pogled na ljestvicu strijelaca veliki motiv, međutim u konačnici je najvažnije da Hertha pobjeđuje, bez obzira postigao pogodak ili ne. Mogu završiti na vrhu, znam za što sam sposoban", tvrdi Ramos.

Priliku za poboljšavanje svog učinka imat će već u subotu kada Hertha na svom travnjaku dočekuje momčad Hannovera, klub koji za razliku od Ramosovog nije u borbi za Europu već se više brine oko ostanka u ligi. Kolumbijski napadač prošlog vikenda prekinuo je post od tri uzastopna kola bez pogotka kada je zabio u remiju 1:1 protiv Mainza.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider