Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nova pobjeda Messija

Neymar otkrio: Cristiano Ronaldo me nagovarao da potpišem za Real!

Brazilska zvijezda Neymar, koja je početkom tjedna otkrila da ovoga ljeta napušta Santos i prelazi u Barcelonu, otkrila je da su ga trojica igrača Real Madrida pokušala nagovoriti da potpiše za "kraljevski klub"...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Neymara je osim sunarodnjaka Marcela i Kake, na dolazak u Real nagovarao i Cristiano Ronaldo.

''Cristiano Ronaldo, Kaka, Marcelo... Mnogi su me pokušali nagovoriti da potpišem za Real. No, u konačnici sam donio odluku u razgovoru s obitelji da potpišem za Barcelonu i zbog toga sam iznimno sretan'', rekao je Neymar u jednom od brojnih intervjua otkako je obznanio svoj dolazak u Europu.

''Pokušat ću se što je prije moguće prilagoditi svojem novom klubu kako bih mogao započeti igrati na najvišoj razini čim prije. Čast mi je velika što ću igrati uz bok Messija! Jako sam sretan i osjećaj je predivan'', rekao je 21-godišnji napadač za Marcu.

Neymar bi se Barceloni trebao priključiti nakon završetka Kupa konfederacija, odnosno na samom koncu ovog (lipanj) ili početkom idućeg mjeseca.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider