Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Igrao više od Messija

Neymar operiran i kreće na bildanje: Evo kako će nabaciti 5 kg mišića!

Barceloni stručnjaci složili su Neymaru radni plan kojeg će se morati pridržavati za vrijeme godišnjeg odmora...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Novo pojačanje Barcelone, Brazilac Neymar u nedjelju je napustio kliniku Sao Vicente u Rio de Janeiru nakon što je u petak uspješno obavio operaciju krajnika i nosnog septuma. Neymar se potom uputio u Santos gdje će provesti godišnji odmor koji će trajati do 29. srpnja, kada se mora pojaviti na startu priprema katalonskog kluba.

Neymar igrao više od Messija

Barcelona želi da njezino veliko pojačanje dođe na pripreme u što boljoj kondiciji. Barcelonin stručnjak za fizičku pripremnu dr. Daniel Medina složio je Neymaru radni plan kojeg će se morati pridržavati za vrijeme godišnjeg odmora. Prioritet je da se Neymar dobro odmori jer je imao doista napornu sezonu. Na travnjaku je proveo akumulirano 5919 minuta, što je najviše od svih igrača Barcelone. Lionel Messi je, primjerice, nakupio 5091 minutu.

Mora podići masu

Neymar će se odmarati do 15. srpnja, a onda će započeti s aktivnim odmorom. Plan je da u narednih nekoliko tjedana pokuša podići masu za nekoliko kilograma. Barcini stručnjaci ostaju pri mišljenju kako Neymar treba nabaciti između tri i pet kilograma čiste mišićne mase. Neymar će u drugom dijelu srpnja prvo trčati u prirodnom okruženju, igrati tenis, voziti bicikl, plivati, igrati golf... Uglavnom će se baviti aerobnim vježbama.

'Bildanje' prsa, ruku i ramena

U posljednjem tjednu godišnjeg odmora Neymar će ući u teretanu. Radit će prije svega na jačanju prsa, ruku i ramena, što su mu najslabije točke. Tijekom cijelog godišnjeg odmora morat će se pridržavati stroge dijete. Jest će zdravo, ali sa što više paste.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider