Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sramota velikana

Nevjerojatna greška Milana: Zaboravili prijaviti napadača za Ligu prvaka

Talijanski nogometni velikan Milan prilično se osramotio ovoga tjedna prilikom prijavljivanja igrača za nastup u Ligi prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od najvećih i najpoznatijih klubova svijeta, AC Milan "zaboravio" je prijaviti svog talentiranog 18-godišnjeg napadača Mbayea Nianga, koji će tako izbivati iz cijelog prvog kruga najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja.

"Rossoneri" su ga jednostavno zaboravili prijaviti, točnije njegovo su mjesto udjelili Stephanu El Shaarawyju, kojeg su namjeravali staviti na B-listu umjesto na A. B-lista je namjenjena za igrače rođene nakon 1. siječnja 1992. godine, koji su proveli namanje dvije godine u klubu.

S obzirom da je Niang (18) svega godinu dana u klubu, Milan ga je mogao i trebao prijaviti na A-listu, a El Shaarawyja na B-listu.

"Umberto Gandini, direktor Milanove organizacije, preuzima na sebe krivicu za ovu pogrešku. Izražava apsolutno žaljenje za učinjenim, te se ispričava svim upletenim stranama, kao i navijačima našeg kluba", stoji u službenom priopćenju za javnost milanskog kluba.

Milan će tako do prosinca u skupini s Barcelonom, Ajaxaom i Celticom, biti bez usluga mladog francuskog reprezentativca.

Srećom, Napoli nije zaboravio prijaviti našeg Josipa Radoševića. Mladi hrvatski veznjak zadobio je veliko povjerenje Rafe Beniteza koji ove sezone ozbiljno računa na ovog 19-godišnjaka. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider