Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Luka ključ posla

Nevjerojatan zaokret: Real će dobiti Balea ako vrati Modrića!

Najnoviji detalj u priči oko transfera Garetha Balea u Real Madrid iznio je londonski The Times.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tottenham navodno u zamjenu za Velšanina traži Luku Modrića. Engleski dnevnik, koji je nešto manje sklon senzacionalizmu od ostalih otočkih tiskovina, tvrdi da je hrvatski nogometaš ključ realizacije velikog posla. Dosad je Tottenham od Reala navodno tražio 120 milijuna eura za Balea ili 98 milijuna eura i Fabija Coentraa. No, sada menadžer Spursa Andre Villas-Boas inzistira na Modriću koji bi mu sigurno bio pojačanje za vezni red jer savršeno poznaje i klub i Premierligu.

Iako je Real Madrid ovo ljeto već značajno pojačao veznu liniju, ostaje upitno bi li se riješio hrvatskog reprezentativca samo godinu dana nakon što ga je teškom mukom doveo na Santiago Bernabeu. Također, nerealno zvuči i da bi sam Modrić pristao na povratak na White Hart Lane odakle je lani isforsirao odlazak odbijanjem sudjelovanja na pripremama.

Zanimljivo je i da je The Times samo dan ranije pisao da će Manchester United pokušati kupiti Modrića nakon što su mu propali pokušaji dovođenja Thiaga Alcantare i Cesca Fabregasa iz Barcelone.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider